Ryhmäliikunta

 

Tuntikuvaukset


Asahi (45-60min)
Asahi on monitasoinen terveysliikuntajärjestelmä, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Liikkeissä koko keho avataan systemaattisesti niskasta nilkkoihin. Liikkeet ovat pehmeitä ja ne tehdään hengityksen kannattelemana. Asahi sopii kaikenkuntoisille ja ikäisille.

Bailatino (45 min)
Bailatinotunnin aikana nautitaan musiikista ja pidetään hauskaa yhdessä muun ryhmän kanssa. Kunto ja tanssitaito kohoaa melkein huomaamatta.

FitnessBag (30-45 min)
FitnessBag -harjoittelusäkissä yhdistyy kahvakuulan, kuntopallon, painotangon ja nyrkkeilysäkin parhaat ominaisuudet. FitnessBagia voi nostella, kantaa, heitellä, potkia, lyödä tai käyttää vaikka step-lautana! Tuoteperheestä löytyy sopiva säkki niin vasta-alkajalle kuin aktiiviurheilijallekin.

Ladyt (55 min)
Ladyt ryhmäliikuntatunti on suunniteltu yli 60-vuotiaille naisille, sisältää lihaskuntoa, venyttelyä ja tasapainoharjoittelua. Mukavaa musiikkia ja reipasta menoa, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta ryhmäliikunnasta. Tunti kehittää lihaskuntoa ja kiinteyttää. Tunti soveltuu kaikenikäisille, myös alle 60-vuotiaat ovat tervetulleita tunnille!

Lady Syke (30 min)
Sykettä nostava, helppo aerobinen askellustunti.

Lihaskunto (30-55 min)
Koko kehon lihaksille suunnattu lihaskuntoa parantava tunti

Jooga (60 min)
Jooga on dynaamista joogaa. Tunti kehittää kehon voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa. Mielen puolella se auttaa keskittymään ja opettaa nauttimaan myös rentoutumisesta. Tunti on kokonaisvaltaista flowmaista joogaa. Voit tulla mukaan myös ilman aiempaa jooga-kokemusta. 

Lämpö Lempeä Jooga (60 min)
Tunti on lempeää ja kehoa huoltavaa joogaa, jossa vaikutteita niin hatha, astanga kuin bikram -joogasta.  Se kehittää erityisesti kehonhallintaa, lihasten liikkuvuutta ja keskittymiskykyä. Tunti sopii etenkin aloittelijoille.

Lämpö Pilates (45 min)
Parhaat liikuntamuodot ovat sellaisia, joiden avulla opimme käyttämään paremmin omaa kehoamme. Pilates on ehdottomasti yksi tällaisista. Vahvista sen avulla keskivartalon lihaksiasi ja löydä tasapainoinen keho ja hyvä olo. Tuttu tunti pidetään nyt ihanassa lämmössä.

Lämpö Venyttely (30 min)
Perusvenyttelyä ihanassa lämmössä, mikä mahdollistaa entistä tehokkaamman ja samalla lempeän venyttelyharjoituksen. Tunnilla keskitytään suurimpien lihasryhmien venyttelyyn, parannetaan lihaksen aineenvaihduntaa ja lisätään liikkuvuutta.

Reisi-Vatsa (30 min)
Reisi-, vatsa- ja pakaralihaksiin keskittyvä lihaskuntotunti.

SaunaYoga® (30 min)
Saunayoga on noin 50–asteisen saunan lämmössä lauteilla istuen tehtävä harjoitus. Saunayogan tunnin asennot vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia, lisäävät selkärangan ja lonkkien liikkuvuutta sekä venyttävät ylävartalon ja pakaroiden lihaksia. Lisäksi ne vilkastuttavat aineenvaihduntaa, vähentävät stressiä ja auttavat nukkumaan paremmin. Tunti sopii kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Pukeudu tunnille liikuntavaatteisiin ja ota mukaan hikipyyhe sekä juomapullo. SaunaYoga tunnille paikkoja on vain 6! Paikat varataan tulojärjestyksessä. Tunnille voivat osallistua ainoastaan Ladyn jäsenet.

Seniori Jooga (45 min)
Rauhallinen mieltä ja kehoa hellivä jooga-tunti, joka on suunniteltu iäkkäämmille naisille. Tunnilla tehtävät liikkeet voimistavat ja vahvistavat sekä lisäävät kehon liikkuvuutta. Voit osallistua tunnille ilman aikaisempaa joogakokemusta.

Spinning-tunnit

Lady Spin (30 min)
Lady Spin -tunnilla jokainen voi harjoitella omalla kuntotasollaan säätämällä itselleen sopivan vastuksen. Tunti sopii kaikenkuntoisille.

IISEE Lime ( 30 min)
Lime on IISEE-sisäpyöräilytunneista kevyin. Se sopii aloittelijoille ensimmäiseksi tunniksi. Kokeneille polkijoille se käy lämmittelyksi ennen toista harjoitusta tai palauttavaksi raskaampien treenien jälkeen.

IISEE Aero (45 min)
Tällä tunnilla kehität tehokkaasti kestävyyskuntoasi.

IISEE Focus (55 min)
Pyörä ja jalkalihakset - vauhdikas tunti, jossa hikipisaroilta ei säästy kukaan.

Les Mills -tunnit

BODYBALANCE® (30 ja 60 min)
Tunnin liikkeissä elementtejä mm. tai chi-, jooga- ja pilates-suuntauksista. Rentouttavan musiikin tahdissa tehtävät liikkeet huoltavat kehoa ja mieltä sekä parantavat lihaskuntoa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Lopuksi ihana rentoutushetki. Hot-tunti pidetään miellyttävässä lämmössä.

BODYPUMP® (30 ja 60 min)
Yksi tunti, levytanko ja kehon suurimmat lihasryhmät - maksimaaliset tulokset minimaalisessa ajassa! Jokainen voi harjoitella omalla tasollaan valitsemalla itselleen sopivimmat painot 2-42 kilon väliltä

BODYCOMBAT® (45 min)
BODYCOMBAT® on monipuolinen, tehokas ja intensiivinen, kamppailulajeista inspiroitunut kardiotunti. Energinen tunti lainaa liikkeitä mm. Karatesta, potkunyrkkeilystä, Tai Chistä, Capoeirasta, vapaaottelusta ja Muay Thaista. Opit tekemään kamppailulajien liikkeet teknisesti oikein, vaikka tunti onkin täysin kontaktiton. Tunti sopii kaikille, jotka nauttivat haastavasta ja vauhdikkaasta treenistä ja itsensä haastamisesta.

SH`BAM® (30 min)
Täydellinen tapa kiinteytyä ja päästää sisälläsi oleva tanssitähti valloilleen. Tunnilla kuullaan yökerhojen kuumimmat hitit, tuttuja klassikoita ja latinalaisrytmejä. SH´BAM® tunnilla tärkeintä on pitää hauskaa ja heittäytyä musiikin vietäväksi!

Blogit

Liikunta on lääke moneen asiaan

En voisi kuvitella elämääni ilman liikuntaa. Aiemmin olin kova suorittamaan ja treenasin kovaa. Nyt pikkuhiljaa siirtyessä lähemmäs keski-ikää, olen rauhoittumaan päin. Välillä huomaan, ettei kiinnostaisi yhtään lähteä liikkumaan rasittavan työpäivän päätteeksi. Liikunkin siitä syystä oman senhetki...

09.08.2017 12:031 vuosi sitten

Tie pysyvämpään terveyteen ja onnellisuuteen säilyy niillä, jotka osaavat leikkiä

Muistatko välitunnit koulussa? Se oli se hetki, jolloin kello pärähti soimaan, jätettiin kaikki siihen paikkaan ja juostiin ulos kavereiden kanssa leikkimään hetkeksi. Välitunnilla keksittiin hetken ajan kaikenlaista villiä ja seikkailunomaista, kokeiltiin kaikenlaista hassua. Liikuttiin, juostiin j...

17.07.2017 18:111 vuosi sitten

TERVEYDESTÄ HUOLEHTIMINEN VOI KÄÄNTYÄ STRESSAAVAKSI

Elän juuri nyt sellaisia hetkiä toimistotyössä, jolloin on hektistä. Asiakkailla on kiire, kun lomat ovat tulossa ja kaikki pitäisi saada hirveällä tohinalla valmiiksi kuukaudessa ennen juhannusta. Stressaavissa elämänhetkissä lähden normaalisti harrastamaan jonkinsortin liikuntaa tai joogaa tai me...

30.05.2017 11:161 vuosi sitten