Ryhmäliikunta

 

Tuntikuvaukset


Asahi (45-60min)
Asahi on monitasoinen terveysliikuntajärjestelmä, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Liikkeissä koko keho avataan systemaattisesti niskasta nilkkoihin. Liikkeet ovat pehmeitä ja ne tehdään hengityksen kannattelemana. Asahi sopii kaikenkuntoisille ja ikäisille.

Bailatino (45 min)
Bailatinotunnin aikana nautitaan musiikista ja pidetään hauskaa yhdessä muun ryhmän kanssa. Kunto ja tanssitaito kohoaa melkein huomaamatta.

FitnessBag (30-45 min)
FitnessBag -harjoittelusäkissä yhdistyy kahvakuulan, kuntopallon, painotangon ja nyrkkeilysäkin parhaat ominaisuudet. FitnessBagia voi nostella, kantaa, heitellä, potkia, lyödä tai käyttää vaikka step-lautana! Tuoteperheestä löytyy sopiva säkki niin vasta-alkajalle kuin aktiiviurheilijallekin.

Kuntonyrkkeily (55min)
Tehokas, turvallinen ja nopeasti kuntoa kohottava kuntonyrkkeilytunti sopii kaikille. Tunnilla käydään läpi nyrkkeilyn perustekniikkaa, harjoitellaan paljon pareittain ja hyödynnetään tehokkaasti eri välineitä. Kuntonyrkkeilytuntiin kuuluu myös lajikohtaista fysiikkaharjoittelua (eli lihaskuntoharjoittelua). Tunti päättyy palauttaviin venytyksiin.

Ladyt (55 min)
Ladyt ryhmäliikuntatunti on suunniteltu yli 60-vuotiaille naisille, sisältää lihaskuntoa, venyttelyä ja tasapainoharjoittelua. Mukavaa musiikkia ja reipasta menoa, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta ryhmäliikunnasta. Tunti kehittää lihaskuntoa ja kiinteyttää. Tunti soveltuu kaikenikäisille, myös alle 60-vuotiaat ovat tervetulleita tunnille!

Lady Syke (30 min)
Sykettä nostava, helppo aerobinen askellustunti.

Lavis (45 min)
Lavis on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon.
Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Lihaskunto (30-55 min)
Koko kehon lihaksille suunnattu lihaskuntoa parantava tunti

Lämpö Jooga (60 min)
Jooga on dynaamista joogaa. Tunti kehittää kehon voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa. Mielen puolella se auttaa keskittymään ja opettaa nauttimaan myös rentoutumisesta. Tunti on kokonaisvaltaista flowmaista joogaa. Voit tulla mukaan myös ilman aiempaa jooga-kokemusta. Hot-tunnit pidetään ihanassa lämmössä.

Lämpö Lempeä Jooga (60 min)
Tunti on lempeää ja kehoa huoltavaa joogaa, jossa vaikutteita niin hatha, astanga kuin bikram -joogasta.  Se kehittää erityisesti kehonhallintaa, lihasten liikkuvuutta ja keskittymiskykyä. Tunti sopii etenkin aloittelijoille.

Lämpö Pilates (45 min)
Parhaat liikuntamuodot ovat sellaisia, joiden avulla opimme käyttämään paremmin omaa kehoamme. Pilates on ehdottomasti yksi tällaisista. Vahvista sen avulla keskivartalon lihaksiasi ja löydä tasapainoinen keho ja hyvä olo. Tuttu tunti pidetään nyt ihanassa lämmössä.

Lämpö Venyttely (30 min)
Perusvenyttelyä ihanassa lämmössä, mikä mahdollistaa entistä tehokkaamman ja samalla lempeän venyttelyharjoituksen. Tunnilla keskitytään suurimpien lihasryhmien venyttelyyn, parannetaan lihaksen aineenvaihduntaa ja lisätään liikkuvuutta.

Reisi-Vatsa (30 min)
Reisi-, vatsa- ja pakaralihaksiin keskittyvä lihaskuntotunti.

SaunaYoga® (30 min)
Saunayoga on noin 50–asteisen saunan lämmössä lauteilla istuen tehtävä harjoitus. Saunayogan tunnin asennot vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia, lisäävät selkärangan ja lonkkien liikkuvuutta sekä venyttävät ylävartalon ja pakaroiden lihaksia. Lisäksi ne vilkastuttavat aineenvaihduntaa, vähentävät stressiä ja auttavat nukkumaan paremmin. Tunti sopii kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Pukeudu tunnille liikuntavaatteisiin ja ota mukaan hikipyyhe sekä juomapullo. SaunaYoga tunnille paikkoja on vain 6! Paikat varataan tulojärjestyksessä. Tunnille voivat osallistua ainoastaan Ladyn jäsenet.

Seniori Jooga (45 min)
Rauhallinen mieltä ja kehoa hellivä jooga-tunti, joka on suunniteltu iäkkäämmille naisille. Tunnilla tehtävät liikkeet voimistavat ja vahvistavat sekä lisäävät kehon liikkuvuutta. Voit osallistua tunnille ilman aikaisempaa joogakokemusta.

Spinning-tunnit

Lady Spin (30 min)
Lady Spin -tunnilla jokainen voi harjoitella omalla kuntotasollaan säätämällä itselleen sopivan vastuksen. Tunti sopii kaikenkuntoisille.

IISEE Aero (45 min)
Tällä tunnilla kehität tehokkaasti kestävyyskuntoasi.

IISEE Focus (55 min)
Pyörä ja jalkalihakset - vauhdikas tunti, jossa hikipisaroilta ei säästy kukaan.

Les Mills -tunnit

BODYBALANCE® (30 ja 60 min)
Tunnin liikkeissä elementtejä mm. tai chi-, jooga- ja pilates-suuntauksista. Rentouttavan musiikin tahdissa tehtävät liikkeet huoltavat kehoa ja mieltä sekä parantavat lihaskuntoa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Lopuksi ihana rentoutushetki. Hot-tunti pidetään miellyttävässä lämmössä.

BODYPUMP® (30 ja 60 min)
Yksi tunti, levytanko ja kehon suurimmat lihasryhmät - maksimaaliset tulokset minimaalisessa ajassa! Jokainen voi harjoitella omalla tasollaan valitsemalla itselleen sopivimmat painot 2-42 kilon väliltä

BODYSTEP® (30 ja 60 min)
Reipas step-tunti, joka kohottaa tehokkaasti aerobista kuntoa. Liikkeet on suunniteltu siten, että niistä voi valita joko raskaammat tai kevyemmät vaihtoehdot.

CXWORX® (30 min)
Lyhyt ja ytimekäs tunti, jolla keskivartalo ja pakarat tulevat kuntoon. Yksikertaisilla lihaskuntoliikkeiden avulla vahvistetaan vatsa-, selkä- ja pakaralihaksia, mikä parantaa ryhtiä, kehonhallintaa ja ennen kaikkea myös yleistä hyvinvointia. Muiden LesMills- ohjelmien tapaan, myös CXWorx™ -tunnin uusi ohjelma ja musiikki vaihtuvat kolmen kuukauden välein.

SH`BAM® (30 min)
Täydellinen tapa kiinteytyä ja päästää sisälläsi oleva tanssitähti valloilleen. Tunnilla kuullaan yökerhojen kuumimmat hitit, tuttuja klassikoita ja latinalaisrytmejä. SH´BAM® tunnilla tärkeintä on pitää hauskaa ja heittäytyä musiikin vietäväksi!

Blogit

Liikunta on lääke moneen asiaan

En voisi kuvitella elämääni ilman liikuntaa. Aiemmin olin kova suorittamaan ja treenasin kovaa. Nyt pikkuhiljaa siirtyessä lähemmäs keski-ikää, olen rauhoittumaan päin. Välillä huomaan, ettei kiinnostaisi yhtään lähteä liikkumaan rasittavan työpäivän päätteeksi. Liikunkin siitä syystä oman senhetki...

09.08.2017 12:037 kuukautta sitten

Tie pysyvämpään terveyteen ja onnellisuuteen säilyy niillä, jotka osaavat leikkiä

Muistatko välitunnit koulussa? Se oli se hetki, jolloin kello pärähti soimaan, jätettiin kaikki siihen paikkaan ja juostiin ulos kavereiden kanssa leikkimään hetkeksi. Välitunnilla keksittiin hetken ajan kaikenlaista villiä ja seikkailunomaista, kokeiltiin kaikenlaista hassua. Liikuttiin, juostiin j...

17.07.2017 18:118 kuukautta sitten

TERVEYDESTÄ HUOLEHTIMINEN VOI KÄÄNTYÄ STRESSAAVAKSI

Elän juuri nyt sellaisia hetkiä toimistotyössä, jolloin on hektistä. Asiakkailla on kiire, kun lomat ovat tulossa ja kaikki pitäisi saada hirveällä tohinalla valmiiksi kuukaudessa ennen juhannusta. Stressaavissa elämänhetkissä lähden normaalisti harrastamaan jonkinsortin liikuntaa tai joogaa tai me...

30.05.2017 11:169 kuukautta sitten