Kaipaatko ideoita syksyn ja talven juoksuharjoitteluun?

31.08.2017 19:415 kuukautta sitten

Pinkaise Ladyn juoksukouluun!

Tiesitkö, että syksy on mitä parasta aikaa juoksuharrastukselle? Eikä syksyä seuraava talvikaan yhtään hullumpaa – oli lunta tai ei! Tule mukaan juoksukouluun, josta saat ryhtiä ja hyödyllisiä vinkkejä syksyn ja myös talven juoksuharjoitteluusi sekä mitä mahtavinta treeniseuraa! Kaksi kuukautta kestävä juoksukoulu on monipuolinen kokonaisuus juoksutekniikan harjoittelua, juoksun eri osa-alueita tukevia harjoituksia sekä omaa peruskuntoa kehittävän vauhdin löytämistä. Jos tunnet pystyväsi hölkkäämään 5 km yhtäjaksoisesti, pysyt porukassa hyvin mukana.

Juoksukoulu kokoontuu kahdesti viikossa yhteisharjoitusten merkeissä, joista toinen harjoitus on ns. kehittävä harjoitus ja toinen peruskuntoa harjoittava treeni. Juoksukoulun aikana teemme muun muassa seuraavanlaisia harjoituksia:

  • Oman kunnon kartoitus – lihaskunto ja kestävyys
  • Juoksutekniikkaharjoitteet ja tekniikan analysointia käytännössä
  • Juoksijan lihaskunto
  • Intervalliharjoitteet
  • Eri kestävyysalueilla harjoittelu: Nopeus, vauhtikestävyys, nopeuskestävyys
  • Mäkijuoksua

Tämän lisäksi saat vinkkejä omaan harjoitteluun ja talviharjoiteluun!

Juoksukoulun harjoitukset ovat kahdesti viikossa alkaen 21.9.2017 torstaisin ja sunnuntaisin klo 18.30. Viimeinen harjoitus on sunnuntaina 19.11.

Harjoitukset jaksottuvat seuraavasti – harjoituksiin lähtö Lauttasaaresta, joko Lauttasaaren Ladyltä tai Lauttasaaren urheilukentältä:

  • Torstaisin klo 18.30 kehittävä harjoitus, kesto 60 minuuttia
  • Sunnuntaisin klo 18.30 peruskestävyysharjoitus, kesto noin 60 minuuttia

Kunkin harjoituskerran sisältö tarkennetaan muutama päivä ennen harjoitusta ryhmän WhatsApp-ryhmän kautta.  

Kurssin vetäjä – Kuka olen
Olen Ulla Huopaniemi ja toimin tämän juoksukoulun vetäjänä. Personal Trainer -koulutuksen ja yleisurheiluvalmennuskoulutusten lisäksi olen aktiivisesti urheillut koko ikäni.  Juoksemista olen aktiivisesti harrastanut viimeiset 20 vuotta ja maratoneja, puolikkaita ja vastaavia on kertynyt varmasti viitisenkymmentä. Juoksu antaa tänä päivänä minulle hyvää oloa, oman sosiaalisen yhteisön ja varsinaisina kohokohtina mahtavat tapahtumat, jota olen kiertänyt ympäri Eurooppaa. Tunnen onnistuvani, kun saan tartutettua juoksukärpäsen ja juoksun nautinnon muihinkin!

Kurssin hinta jäsenille 299 € ja muille 349 €.

Varaa paikkasi verkkokaupasta Ladyn verkkokauppa tai asiakaspalvelusta 020 718 1350/info@lauttasaarenlady.fi

 

Blogit

Liikunta on lääke moneen asiaan

En voisi kuvitella elämääni ilman liikuntaa. Aiemmin olin kova suorittamaan ja treenasin kovaa. Nyt pikkuhiljaa siirtyessä lähemmäs keski-ikää, olen rauhoittumaan päin. Välillä huomaan, ettei kiinnostaisi yhtään lähteä liikkumaan rasittavan työpäivän päätteeksi. Liikunkin siitä syystä oman senhetki...

09.08.2017 12:036 kuukautta sitten

Tie pysyvämpään terveyteen ja onnellisuuteen säilyy niillä, jotka osaavat leikkiä

Muistatko välitunnit koulussa? Se oli se hetki, jolloin kello pärähti soimaan, jätettiin kaikki siihen paikkaan ja juostiin ulos kavereiden kanssa leikkimään hetkeksi. Välitunnilla keksittiin hetken ajan kaikenlaista villiä ja seikkailunomaista, kokeiltiin kaikenlaista hassua. Liikuttiin, juostiin j...

17.07.2017 18:117 kuukautta sitten

TERVEYDESTÄ HUOLEHTIMINEN VOI KÄÄNTYÄ STRESSAAVAKSI

Elän juuri nyt sellaisia hetkiä toimistotyössä, jolloin on hektistä. Asiakkailla on kiire, kun lomat ovat tulossa ja kaikki pitäisi saada hirveällä tohinalla valmiiksi kuukaudessa ennen juhannusta. Stressaavissa elämänhetkissä lähden normaalisti harrastamaan jonkinsortin liikuntaa tai joogaa tai me...

30.05.2017 11:169 kuukautta sitten