Hieronta- ja hoitopalvelut

Ota aikaa itsellesi ja varaa aikasi vastaanotosta 0207 181 350 tai suoraan hierojilta:

Sannan tavoitat numerosta 045 2562414 tai sähköpostilla osoitteesta sanna.liesmaki@gmail.com.

Annalle voit varata ajan osoitteesta http://www.formafit.fi/ajanvaraus/ tai soittamalla 040 585 5952.

 

Sanna Liesmäki

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta sopii sekä urheilijoille että ns tavallisille ihmisille, iästä riippumatta.

Urheiluhieronta on tehokasta, verrattuna klassiseen, siinä käytetään monipuolisempia otteita sekä hoidon voimakkuutta säädellään asiakkaan toiveen mukaan ja myöskin parhaan mahdollisen lopputuoksen saamiseksi.
Urheilijoiden hoidossa huomioidaan tarve suhteessa harjoitus- ja kilpailuohjelmiin.

  • Liikunnasta tai liikkumattomuudesta kipeytyneet lihakset / Nivelet.
  • Ennen ja jälkeen rasituksen
  • Ennaltaehkäisevänä hoitona.

Sanna Liesmäki.
Koulutettu hieroja / Urheiluhieroja,
Hierojan Erikoisammattitutkinto (EAT),
kinesioteippaus.

Sanna palvelee:
Maanantaisin klo 10-17
Tiistaisin klo 12-20
Keskiviikkoisin klo 10-17
(Torstaisin klo 18-21)
Lauantaisin klo 9-16

Hinnasto:
30min    35 €
45min    45 €
60min    52 €
75min    60 €
90min    70 €

Hoitojen mahdolliset peruutukset tulee viimeistään edellisenä päivänä, muussa tapauksessa laskutetaan koko hoidon hinta.

 

Anna Eroma

Hieronnasta apua lihaskireyksiin, jännitystiloihin sekä tuki- ja liikuntaelinvaivoihin

 
Kärsitkö lihaskireyksistä, jännitystiloista tai tuki-ja liikuntaelinvaivoista, haluatko rentoutusta, tulla palauttavaan hierontaan urheilun jälkeen tai vain ylläpitävään hierontaan?

Hieronnalla pyritään nopeuttamaan palautumista, lievittämään lihaskireyksiä ja kiputiloja, ehkäisemään rasitusvammojen syntymistä, parantamaan aineenvaihduntaa, pehmentämään arpikudosta, edistämään vammojen paranemista, rentouttamaan ja poistamaan stressiä.

Jokaiselle asiakkaalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma käyttäen erilaisia hierontaotteita sekä nivel- ja pehmytkudostekniikoita.

Olen erikoistunut niveltoiminnan edistämiseen ja käytän hoidoissa erilaisia tekniikoita tapauskohtaisesti; hieronta, poikittaishieronta, mobilisoiva hieronta, vipuvarsi- ja myofaskiaaliset tekniikat sekä MET (muscle energy technique).

Huomioitavaa:

  • Ensimmäisellä hoitokerralla asiakas täyttää esitietolomakkeen, tehdään alkuhaastattelu, katsotaan ryhti ja mahdolliset virheasennot sekä tehdään liikkuvuustestit jotka otetaan huomioon hoitosuunnitelmaa laadittaessa ja tähän suositellaan 60min aikaa (alkuhaastattelu ja tutkiminen kestää n. 10min).
  • Huolellisella tutkimisella pyritään selvittämään vaivan syy ja näin ollen tekemään oikeanlainen hoitosuunnitelma ja sitä kautta auttamaan asiakasta voimaan paremmin.
  • Rentouttavaan hierontaan tullessa ei tehdä tutkimusta.
  • Aikaa varatessa on hyvä huomioida, että hieron kahdessa eri paikassa; maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin Pulu Garagella, Haahkatie 5C ja torstaisin ja perjantaisin Lauttasaaren Ladyllä, Vattuniemenkuja 5F.

Huomioithan, että ajanvaraus on sitova. Peruutus tulee tehdä 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme hoidon hinnan sekä laskutuslisän 5€.

Maksutapana käy: käteinen, yleisimmät maksukortit

Anna Eroma
koulutettu hieroja, Hierontakoulu Atlas

 

HIERONTA
30min    30€
45min    40€
60min    50€
75min    60€
90min    70€


Ostaessasi 5x hoitokertaa saat -10% ja 10x hoitokertaa -15% kokonaishinnasta.

Blogit

Liikunta on lääke moneen asiaan

En voisi kuvitella elämääni ilman liikuntaa. Aiemmin olin kova suorittamaan ja treenasin kovaa. Nyt pikkuhiljaa siirtyessä lähemmäs keski-ikää, olen rauhoittumaan päin. Välillä huomaan, ettei kiinnostaisi yhtään lähteä liikkumaan rasittavan työpäivän päätteeksi. Liikunkin siitä syystä oman senhetki...

09.08.2017 12:031 vuosi sitten

Tie pysyvämpään terveyteen ja onnellisuuteen säilyy niillä, jotka osaavat leikkiä

Muistatko välitunnit koulussa? Se oli se hetki, jolloin kello pärähti soimaan, jätettiin kaikki siihen paikkaan ja juostiin ulos kavereiden kanssa leikkimään hetkeksi. Välitunnilla keksittiin hetken ajan kaikenlaista villiä ja seikkailunomaista, kokeiltiin kaikenlaista hassua. Liikuttiin, juostiin j...

17.07.2017 18:111 vuosi sitten

TERVEYDESTÄ HUOLEHTIMINEN VOI KÄÄNTYÄ STRESSAAVAKSI

Elän juuri nyt sellaisia hetkiä toimistotyössä, jolloin on hektistä. Asiakkailla on kiire, kun lomat ovat tulossa ja kaikki pitäisi saada hirveällä tohinalla valmiiksi kuukaudessa ennen juhannusta. Stressaavissa elämänhetkissä lähden normaalisti harrastamaan jonkinsortin liikuntaa tai joogaa tai me...

30.05.2017 11:161 vuosi sitten